Copyright: 2015 - adventurebikers.be - All rights reserved

Privacy Disengd & Developped by adventurebikers BE0881.643.787

Adventure bikers

Mountainbike kampen, toertochten en verhuur fietsen

Kampen

Programma zomervakantie 2018

 

Week 1: maandag 17juli tot en met vrijdag 20 juli volzet

 

Week 2: maandag 20 augustus tot en met vrijdag 24 augustus

Nog enkele plaatsen vrij!

 

Voor deze weken trekken we zo veel mogelijk of road in onze vlaamse streek. Heuvelland, Kemmel, oudenaerde en Kluisbergen behoren tot onze uitstappen .

 

Vervoer: voorzien vanaan het VTI Gullegem.

Voorwaarden: minimum 10 jaar worden in 2018

 

Belangrijk: voor de huurfietsen moet je minimum 1.20 meter zijn. De hoogte van de grond tot je spriet moet ook minimum 68cm zijn.Onze specialized fietsen zijn dan pas optimaal geschikt voor veilig te sporten.

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

"Adventure bikers" organiseert en begeleidt mountainbikekampen waarbij fun plezier en zin voor avontuur centraal staan. Een kamp bestaat uit max. 10 deelnemers . De jongeren kunnen deelnemen met hun eigen mountainebike indien dit gewenst is (ivm de kwaliteit van de MTB is een goedkeuring noodzakelijk door Adventure Bikers).

Het sportkamp start iedere weekdag om 9.00u en eindigt om 16.00u. Een middagpauze van een uurtje is voorzien zodat iedereen zijn lunchpakket kan nuttigen.

 

Inhoud:

Wij bieden een kamp aan geleid door pedagogisch gediplomeerde lesgever waarbij het recreatieve aspect primeert op het competitieve. Dagelijks voorzien we een tocht die voor iedere deelnemer gemakkelijk haalbaar is, we besteden tijd aan het onderhoud van de fiets en aan fietstechniek (werken aan de fiets). We geven eveneens aandacht aan sportvoeding. Omdat er zoveel te ontdekken valt voorzien we elke dag een aparte mountainebikebeleving we leren werken met een topografische kaart, er is een fotozoektocht en een verrassingsactiviteit gepland. "Onder het motto samen uit samen thuis"

Kostprijs kamp met eigen MTB: 120€ (dit na goedkeuring van de fiets)

Een kwalitatieve mtb huren kan voor 60 euro per week.

Wat zit er in de prijs inbegrepen? Verzekering, verplaatsing naar MTB tochten, verrassingsactiviteit en een drankje/ koekje tijdens de breaks.